Vital Remains - Icons of evil. Strona: 1

Vital Remains - Icons of evil Dodano: 2007-04-12 18:29

no tak... 4 lata czekania na nastepce dechrystianizacji, i klops. Płyta osobiscie mnie nudzi, byc moze wynika to z faktu wygorowanych oczekiwan, z drugiej strony caly material na Icons Of Evil skomponowal Lazaro... Wiec jesli Icons kopiuje pomysly z Dechristianize, Tony kopiuje talent Dave'a

co by wiecej nie owijac, smutno sie zrobilo po zapoznaniu z nowym wydawnictwem, a na pocieche jest zawsze SMROD ODKUPIENIA :twisted:

Re: Vital Remains - Icons of evil Dodano: 2007-04-13 10:52

BarTolmai napisał(a):
a na pocieche jest zawsze SMROD ODKUPIENIA :twisted:
Czyżby ostatni album Deicide miałby byc tym pocieszycielem :wink: :twisted: :?:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-04-13 11:18

JU AR DA ŁINER!!! :wink: co sie tyczy DEICIDE podobno Santolla wydal nowy solowy album, wiec nie o Mieszka m

Dodano: 2007-04-13 11:28

BarTolmai napisał(a):
wiec nie o Mieszka m
posiąść owy album? No...to jakby co, to wiesz komu pierwszemu podac tytuł tej płyty :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-04-17 09:24

Nio nio, i Bartol sie pojawił :) ostatnio polazlem do Media i zobaczyłem sobie oprawę graficzną albumu - tragedia :/ a "Disciples of hell" to cover Malmsteena - Vitalom wyszedl on jakis wolny :/

.

Dodano: 2009-07-18 20:54

Oprawa infantylna, ale sama płyta intrygująca

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

Dodano: 2009-07-24 11:05

Okladka idealnie wpisuje sie w klimat poczynan Vitali(wiem dziecinne to ale metal tak ma :lol: ),plyta po poczatkowym uwielbieniu lekko mnie zaskoczyla jest szybkosc,sa solowki i jak zawsze dlugie ,rozbudowane formy muzyczne ale to juz chyba bylo to taki perfekcyjnie dobracowany material od strony technicznej ktory jednak muzycznie odpada przy wczesniejsych.Mam nadzieje ,ze to jeszcze nie koniec kapeli, maja potencjal wiec na nastepnym lp moga przygrzac siara.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło